Jouw eigen

energieopslag!

Energieopslag is het laatste, ontbrekende middel in jouw duurzame cirkel! Is jouw bedrijf al voorzien van een windmolen en/of zonnepanelen? Dan zorgt energieopslag ervoor dat het bedrijf compleet gaat draaien op groene energie. Toevoer van grijze stroom is dus niet meer nodig! Een bedrijf zonder energiecontract? Het is de toekomst!

Adviesgesprek aanvragen

Hoe werkt energieopslag?

Opslag van duurzame energie: alle energie die wordt opgewekt – door de windmolen of zonnepanelen – die niet wordt gebruikt, komt in de opslag terecht. Deze energieopslag wordt geïnstalleerd in een ruime bedrijfsruimte. Hoeveel ruimte nodig is, is afhankelijk van de hoeveelheid energieopslag die jij nodig hebt. Het opslaan van energie werkt als het ware als een accu: het is een reserve voor wanneer er geen of niet genoeg energie toegevoerd wordt.

 

 

Het totaalplaatje:

energieopslag + wind- en zonne-energie

Heb jij al geïnvesteerd in duurzame energie? Staat er bijvoorbeeld een windmolen bij het bedrijf of liggen er zonnepanelen op het dak? Bij Bestwatt geloven dat het plaatje compleet gemaakt wordt door energieopslag. Deze drie onderdelen ondersteunen elkaar in het opwekken van energie én zorgen ervoor dat jouw bedrijf geen grijze stroom meer nodig heeft. Energieopslag dus is een eenmalige investering, die je uiteindelijk geld gaat opleveren!

Wind én zon of alleen zonne-energie opslaan?

Kies de juiste opslaggrootte.

Dat wij wind, zon en energieopslag adviseren, is duidelijk. Máár: op het moment dat je nog niet in alle onderdelen wilt of kunt investeren, is het natuurlijk ook mogelijk om alleen in windmolens te investeren of om te starten met het opslaan van zonne-energie. Hoeveel energieopslag uiteindelijk nodig is, is afhankelijk van de situatie van jouw bedrijf. Kies je ervoor om alleen energie van zonnepanelen in de accu op te slaan? Dan is er een grotere energieopslag nodig.

Wat is de beste stap?

Onze adviseurs geven je advies op maat

We kunnen ons voorstellen dat het best spannend is om te investeren in zo’n product. Daarom komen we persoonlijk langs om je meer informatie te geven en om een advies op maat te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens achter of neem zelf direct contact op!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT