Een kleine windmolen

voor jouw bedrijf

Kleine windmolens voor bedrijven: dé oplossing om duurzamer te ondernemen. Door te investeren in een kleine windmolen voor jouw bedrijf, wek jij straks energie op uit een duurzame, onuitputtelijke bron. Daar zitten veel voordelen aan. Nu, maar ook in de toekomst! Lees meer over kleine windmolens voor bedrijven.

Adviesgesprek aanvragen

Zelfvoorzienend met duurzame energie

Beschik jij over een eigen hal of werkplaats? Kleine windmolens voor bedrijven zijn ideaal in combinatie met zonnepanelen. Voor 92% van de tijd geldt namelijk dat het óf aan het waaien is óf dat de zon schijnt. Door energie met behulp van beide bronnen op te wekken, beschik jij bijna altijd over duurzame energie!

 

 

Voor welke bedrijven zijn kleine windmolens geschikt?

Kleine windmolens kunnen op elk soort bedrijf geplaatst worden. Het enige wat je nodig hebt is een vergunning van de gemeente en natuurlijk ruimte om de kleine windmolen te plaatsen. Bestwatt specialiseert zich daarbij voornamelijk in kleine windmolens voor agrarische bedrijven, maar voor elk bedrijf die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, geven we graag een gepast advies. Bijvoorbeeld voor jouw bouwbedrijf of timmerwerkplaats!

Kleine windmolens voor bedrijven

combineren met energieopslag

Volledig zelfvoorzienend worden in energie? Het kan, met een combinatie van deze drie dingen: zonnepanelen, een windmolen én energieopslag. Door zelf energie op te slaan en met behulp van wind- en zonne-energie continu energie op te wekken, heb jij altijd voldoende energie om jouw bedrijf draaiende te houden. Wat ook een flink voordeel is: je wordt onafhankelijk van grote energiemaatschappijen en energieprijzen. Investeren in energieopslag is een investering in de toekomst.

Advies nodig over duurzame energie?

Door jarenlange kennis en ervaring weten de adviseurs van Bestwatt precies hoe zo’n traject richting duurzame energie aangepakt moet worden. Bijvoorbeeld door direct te checken of het mogelijk is om een vergunning te krijgen voor kleine windmolens voor bedrijven bij de gemeente. Wanneer dat is gelukt, adviseren we je over de meest passende producten voor jouw bedrijf. Neem direct contact op en ontvang een advies voor jouw onderneming!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT