BW-10 en 316 zonnepanelen bij boerderij Schroten in Dalfsen. Kleine windmolen, boerderijmolen

Een windmolen

op de boerderij!

Heb je het al gehoord? Een windmolen op de boerderij is de ideale manier om jouw bedrijf te verduurzamen! De boeren windmolens van Bestwatt zijn leverbaar in verschillende types, waardoor jij altijd optimale resultaten bereikt. Wat de volgende stappen zijn voor een windmolen op de boerderij? Dat lees je hier!

Adviesgesprek aanvragen

Windmolen op de boerderij

huis én bedrijf voorzien van stroom

Boerderijmolens vragen over het algemeen een andere aanpak dan bij ‘normale’ bedrijven. Windmolens op de boerderij moeten namelijk het huis én het bedrijf van genoeg stroom voorzien. Bestwatt is gespecialiseerd in het plaatsen van windmolens op de boerderij. Onze mensen zorgen er daarom voor dat je een offerte krijgt die bij jouw huis én bedrijf past. Met een boeren windmolen maak jij de overstap naar duurzame energie!

 

 

Boeren windmolen, zonnepanelen en energieopslag. De totaaloplossing!

Wat als we je vertellen dat het mogelijk is om compleet onafhankelijk te worden van het reguliere energienetwerk? Met de totaaloplossing van Bestwatt is het écht mogelijk. Dat doen we aan de hand van drie dingen: een windmolen op de boerderij in combinatie met zonnepanelen en energieopslag. De windmolen functioneert het beste op stormachtige dagen (herfst en winter) terwijl de zonnepanelen op zonnige dagen de meeste energie opwekken. Sla het overschot aan energie op en verbruik dit wanneer er een periode te weinig energie opgewerkt wordt. De uitkomst? Een compleet zelfvoorzienend bedrijf!

Vergunningsbeleid

voor een windmolen op de boerderij

Voor het plaatsen van een windmolen op de boerderij heb je een vergunning nodig. Het is per gemeente verschillend hoe moeilijk het is om zo’n vergunning te krijgen. Bij een aanvraag checken we dus direct of het mogelijk is om de windmolen te plaatsen. Daarnaast begeleiden we je in het complete proces: van het regelen van de administratie tot het plaatsen van de windmolen.

Wat jouw boeren windmolen opwekt? Gebruik onze app!

Op het moment dat je een windmolen op de boerderij laat plaatsen, wil je natuurlijk ook weten hoeveel energie zo’n ding opwekt. Dat hebben we inzichtelijk gemaakt in onze app: door ingebouwde software stuurt de windmolen data door over de opbrengst en het verbruik van de energie. Zo zie jij direct alle informatie over de windmolen! Doormiddel van deze informatie houden wij ook in de gaten of de windmolen nog goed functioneert. Heeft de windmolen een storing? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur naar je toekomt. Zo blijven we je ontzorgen, ook na plaatsing van de windmolen!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT