Windmolen in Noord-Holland:

een alternatief voor grijze stroom!

Een windmolen in Noord-Holland is een ideaal middel voor duurzame energie. Wind is hier genoeg te vinden, al helemaal dichtbij de kust. Deze onuitputtelijke energiebron is onderdeel van een compleet plaatje: de totaaloplossing van Bestwatt. Hoe dat zit? Lees snel verder!

Adviesgesprek aanvragen

Compleet pakket: zonnepanelen + windmolen in Noord-Holland

Deze provincie is de ideale plek om te profiteren van windenergie. Een windmolen in Noord-Holland is dan ook ideaal om jouw bedrijf van duurzame energie te voorzien! Toch brengt een windmolen niet altijd genoeg stroom op om het gehele bedrijf op duurzame energie te laten draaien. Daarom adviseren wij altijd een combinatie van zonnepanelen en een windmolen. Die twee samen zorgen ervoor dat er voor 92% van de tijd genoeg energie opgewekt wordt. Zonnepanelen voor zonnige, windstille dagen en een windmolen voor de grauwe, stormachtige dagen in Noord-Holland.

 

 

Zelf opwekken, zelf gebruiken

Wat als én de zon niet schijnt én het niet waait? Op dit soort momenten komt het derde onderdeel van de totaaloplossing van pas: energieopslag. Wanneer de zonnepanelen en windmolen meer energie opwekken dan verbruikt wordt, wordt deze energie opgeslagen. Dit verbruik je vervolgens weer bij een tekort aan energie. Hoeveel energieopslag nodig is? Dat is dan weer afhankelijk van jouw keuzes: alleen zonnepanelen vragen om een grote energieopslag. Een windmolen in Noord-Holland vangt over het algemeen veel wind op, waardoor dan weer minder energieopslag nodig is.

Welke windmolen

past op mijn bedrijf in Noord-Holland

Dat is compleet afhankelijk van de situatie! Een windmolen in Noord-Holland moet over het algemeen meer wind kunnen opvangen dan windmolens in andere delen van Nederland, maar dit is ook afhankelijk van de grootte, benodigde energie en de precieze ligging van het bedrijf. De windmolens van Bestwatt variëren in hoogtes van 15 tot 30 meter en zijn beschikbaar van een vermogen van 10 kW tot een vermogen van 80 kW. Onze adviseurs zorgen ervoor dat jij straks precies de juiste windmolen krijgt!

Bestwatt brengt jouw windmolen naar Noord-Holland!

Benieuwd wat Bestwatt voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Bij voorkeur komen we dan direct bij je langs, dan geven we direct advies op maat en maak jij de juiste beslissing voor jouw bedrijf. Tot snel!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT