Melkveehouderij van Drie, windmolen, kleine windmolen, boerderij, platteland

Duurzame energie?

Dat regel je met een windmolen!

Een eigen windmolen kopen om zo duurzamer te gaan ondernemen: met de windmolens van Bestwatt is het mogelijk! Door een windmolen op het erf of het bedrijfsterrein te plaatsen, regel je je eigen, duurzame energie. Goed voor de toekomst én goed voor jouw bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor het plaatsen van een windmolen!

Adviesgesprek aanvragen

Kies een windmolen die bij jouw bedrijf past!

Een eigen windmolen kopen? Er is veel mogelijk. Zo is een windmolen van Bestwatt in verschillende types leverbaar met een hoogte van 15 tot 30 meter en een vermogen van 10 kW tot 80 kW. Welk type we precies bij je plaatsen, is van veel verschillende dingen afhankelijk. Alleen al de plek waar je bedrijf staat is bepalend voor het type windmolen. Daarna komt nog de energiebehoefte van het bedrijf en de combinatie met andere energiebronnen.

 

 

Zonnepanelen, energieopslag en windmolen kopen

Andere energiebronnen? Ja, want waarom afhankelijk zijn van één duurzame energiebron wanneer je er ook voor kunt zorgen dat je altijd over duurzame energie beschikt? Om deze reden adviseren de mensen van Bestwatt de combinatie van zonnepanelen en een windmolen. Doordat er bijna altijd wind óf zon aanwezig is, wordt er dus altijd duurzame energie opgewekt. Bij Bestwatt voegen wij nog één onderdeel aan die twee toe: energieopslag. Energie die opgewekt wordt wanneer het niet verbruikt wordt, gaat dan niet verloren. In plaats daarvan gebruik je dit wanneer je meer energie nodig hebt dan de zonnepanelen en de windmolen aankunnen. Je wordt als het ware je eigen energiemaatschappij!

Een eigen windmolen kopen?

Dit is het stappenplan!

Ondanks dat een windmolen een mooie oplossing is voor verduurzaming, hebben veel gemeentes een vergunningsbeleid voor het plaatsen van windmolens. Wij checken daarom direct wat je nodig hebt om een vergunning voor een windmolen bij jouw gemeente aan te vragen. Daarna komen we graag persoonlijk bij je langs. We geven een duidelijk beeld van de windmolen die jij moet kopen en stellen – geheel vrijblijvend – een persoonlijke offerte voor je op. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op!