Windmolens

in Friesland

Windmolens én Friesland: doordat het in deze provincie meer waait dan op andere plekken in het land, is een kleine windmolen in Friesland perfect om jouw boerderij van stroom te voorzien. Energie van wind en zon is de ideale combinatie om jouw bedrijf duurzaam, zelfvoorzienend én klaar voor de toekomst te maken. Meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een windmolen in Friesland? Lees verder.

Adviesgesprek aanvragen

Windmolen in Friesland: welke regels zijn er?

Welke regels er precies zijn voor het plaatsen van een kleine windmolen in Friesland, is afhankelijk van de gemeente waarin je woont. In de meeste gevallen is het in ieder geval mogelijk om een windmolen met een ashoogte van 15 meter op de boerderij te plaatsen. Geen zorgen: vergunningen, maximale hoogte en regelgeving zoeken we als eerste voor je uit!

 

 

Windmolens, zonnepanelen en energieopslag: de toekomst!

Een toekomstbestendige boerderij is een zelfvoorzienende boerderij! Bestwatt bied je het totaalpakket: een kleine windmolen in Friesland, zonnepanelen en intelligente software die het energieverbruik van jouw bedrijf meet. Volledig zelfvoorzienend? Daarvoor is zelfs nóg een extra stap mogelijk: energieopslag. Sla energie op wanneer er een overschot is en gebruik dit wanneer er een tekort is. Door opgewekte energie op te slaan en dit zelf te gebruiken, is jouw bedrijf volledig onafhankelijk van het reguliere energienet.

Zó werkt het plaatsen van een windmolen

in Friesland

Kleine windmolens van Bestwatt zijn 15 tot 30 meter hoog. Wil jij een windmolen op jouw boerderij in Friesland plaatsen? Door de energiebehoefte en het energieprofiel van het bedrijf vast te stellen, bepalen we het juiste formaat en type windmolen. Daarbij hebben we alles in eigen hand: van aanvraag van de vergunning tot bouw en plaatsing van de windmolen. Jij focust je op de boerderij, wij regelen duurzame energie.

Kleine windmolens in Friesland, Bestwatt helpt je verder!

Bestwatt: duurzame energievoorziening en ontzorgen is onze passie. We leveren niet alleen windmolens in Friesland, maar ook zonnepanelen en energieopslag. Gerealiseerd met behulp van slimme software en overzichtelijk gemaakt in een handige app. Energieverbruik checken? Zo gepiept met de app van Bestwatt. Wanneer ga jij aan de slag met duurzame energie voor jouw boerderij?

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT