Windmolens

in Groningen

Windmolens in Groningen: met de grote formaten -langs de kust- ben je ongetwijfeld al bekend, maar wist je dat het ook mogelijk is om een kleine windmolen op jouw boerderij in Groningen te plaatsen? In combinatie met zonnepanelen betekent dit dat jouw bedrijf volledig op duurzame energie draait. Een kleine windmolen in Groningen: het overwegen waard!

Adviesgesprek aanvragen

Vergunningsbeleid windmolens Groningen

Of het mogelijk is om een kleine windmolen op de boerderij in Groningen te plaatsen, is afhankelijk van het vergunningsbeleid van de gemeente waar je woont. Heb jij een aanvraag gedaan voor een kleine windmolen in Groningen? Dan checken we altijd direct de mogelijkheden om een vergunning te krijgen. Daarna komen we graag bij je langs!

 

 

Advies op maat voor kleine windmolens Groningen

In ons aanbod geven we je graag een zo optimaal mogelijk advies. Daarom maken we een afspraak bij jou op de boerderij. We bespreken dan het vergunningsbeleid voor een windmolen in Groningen, de meest ideale plek én we bepalen het type windmolen wat het beste tot zijn recht komt op jouw boerderij. Zo’n afspraak is geheel vrijblijvend en geeft je direct meer inzicht in de kosten van zo’n windmolen in Groningen.

Nóg een stap verder?

Kies voor een compleet energiepakket!

Doordat het in deze provincie meer waait dan op andere plekken in het land, komt een kleine windmolen in Groningen goed tot zijn recht. Toch zal er ook hier weleens een windstille dag zijn. Daarom is het goed om een windmolen te combineren met zonnepanelen. Op mooie dagen heb je dan energie van zon en op mindere dagen energie van de kleine windmolen. Daarmee draait jouw boerderij bijna altijd op duurzame energie! Compleet zelfvoorzienend worden? Kies dan voor energieopslag. Sla energie op wanneer je het niet gebruikt (‘s nachts) en gebruik dit wanneer je meer nodig hebt dan je opwekt (piekuren).

Kleine windmolens Groningen: ook voor jouw boerderij!

Is het interessant om een windmolen op de boerderij in Groningen te plaatsen? Natuurlijk! Wind- en zonne-energie zorgt ervoor dat je duurzaam bezig bent. Daarbij leveren we slimme software en een overzichtelijke app. Zo weet jij precies wat je verbruikt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor duurzame energie? Neem direct contact op!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT