bestwatt, kleine windmolen, boerderijmolen, eigen energie, boerderijenergie, visscher, staphorst

Windmolens

in Zeeland

Woon je in Zeeland en wil je graag verduurzamen? Windmolens in Zeeland zijn de ideale manier om jouw bedrijf of boerderij van duurzame energie te voorzien. Doordat deze provincie namelijk bijna volledig aan de kust ligt, is er veel wind. Een goed alternatief voor grijze stroom, met windmolens in Zeeland!

Adviesgesprek aanvragen

Windmolen Zeeland, nu ook beschikbaar voor bedrijven

Windmolens in Zeeland zijn op zichzelf geen nieuwe uitvinding. Je weet zelf vast genoeg windmolens langs de kust te vinden! Wat wel een nieuwe stap is: het plaatsen van een kleine windmolen naast het bedrijf. Met deze windmolen regel jij dan energie voor jouw bedrijf of boerderij in Zeeland. Zo’n windmolen is verkrijgbaar in hoogtes van 15 tot 30 meter en is leverbaar in verschillende types. Zo heb jij altijd een windmolen in Zeeland die bij jouw bedrijf en energiebehoefte past!

 

 

Zo levert jouw windmolen in Zeeland altijd energie!

Hoewel windmolens in Zeeland over het algemeen – doordat het in deze provincie veel waait – een goed resultaat opleveren, is alleen een windmolen waarschijnlijk niet genoeg om 365 dagen per jaar genoeg energie op te wekken. Daarom adviseren we bij Bestwatt bijna altijd een combinatie van zonnepanelen en een windmolen, óók in Zeeland. Daarmee ontvang je in de winter én zomer genoeg stroom om jouw bedrijf op duurzame energie te laten draaien!

Opbrengst windmolen in Zeeland weten?

Overzichtelijk in een slimme app!

Wat een windmolen in Zeeland opbrengt? Dat is straks precies in te zien doormiddel van onze overzichtelijke app. Jouw windmolen wordt namelijk geleverd met slimme software die data doorstuurt over de opbrengst van de windmolen én het energieverbruik van jouw bedrijf. Deze informatie zie jij via de app en wordt ook doorgestuurd naar Bestwatt. Dat is handig, want zo monitoren wij de status van jouw windmolen. Is er een storing? Dan zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur aanwezig is. Mooi, hoef jij je daar geen zorgen over te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Elke aanvraag voor een windmolen in Zeeland vraagt om een advies op maat. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of boerderij? Dan komen we graag even bij je langs. Aan de hand van energiebehoefte, ligging van het bedrijf en persoonlijke wensen stellen we -geheel vrijblijvend- een gepast advies op. Akkoord? Dan ontzorgen we je tijdens het hele proces, van het aanvragen van een vergunning tot plaatsing en installatie van de app. Neem direct contact op!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT