bestwatt, varkensboer, dalfsen, klei, melkrobot, zonnepanelen, boerderijmolen, kleine windmolen

Windturbine kopen voor duurzame energie op het bedrijf,

het kan!

Heb je het al gehoord? Windturbines van Bestwatt hebben een prima formaat, zijn betaalbaar én rendabel. Investeren in windturbines zorgt ervoor dat jouw bedrijf in één klap een heel stuk duurzamer is. Benieuwd hoe zo’n windturbine op jouw bedrijf eruit gaat zien? Lees verder!

Adviesgesprek aanvragen

Windturbine kopen?

Wek je eigen energie op!

Een windturbine zorgt niet alleen voor duurzame energie, deze energie is ook nog eens alleen voor jouw bedrijf. Je wekt het namelijk zelf op! Dat is een fijn idee, maar Bestwatt biedt een totaalplaatje aan. Hierdoor word jij compleet onafhankelijk van regulier energienet. Wij combineren de windturbine met de zonnepanelen en energieopslag. Daardoor zit je nooit zonder (duurzame) energie!

 

 

Windturbine combineren met zonne-energie?

Dat zit zo.

Een windturbine is voornamelijk in de kustgebieden een ideaal middel om groene stroom op te wekken. Een stormachtige dag? Dan komt het grootste gedeelte van de stroom via de windmolen binnen. Máár: stormachtige dagen komen (gelukkig) niet elke dag voor. Op zonnige, windstille dagen wil je dus energie uit een andere bron halen. Daar komen zonnepanelen dus van pas. Door deze twee te combineren, haal je 92% van de tijd genoeg energie uit zon óf wind.

Sla uw energie

van zonnepanelen en de windturbine op!

De overige 8%? Dan komt energieopslag van pas. Je verbruikt namelijk niet altijd álle energie die wordt opgewekt. Deze energie wordt opgeslagen voor momenten waarop je juist wél (te)veel energie nodig hebt. De opgeslagen energie wordt dan weer verbruikt en toevoer van energie van het reguliere netwerk is dan niet nodig. Gefeliciteerd! Jouw bedrijf draait compleet op duurzame energie!

Welke producten heb ik nodig?

Wanneer je gaat investeren in duurzame energie, wil je natuurlijk een windturbine van dát type dat het beste resultaat voor jouw bedrijf oplevert. Welke windturbine jij precies nodig hebt, is afhankelijk van de plek waar jouw bedrijf staat, wel of geen combinatie met zonnepanelen of energieopslag en de grootte van jouw bedrijf. Onze mensen komen dus graag bij je langs om je een advies op maat te geven. Wanneer zet jij de stap naar duurzame energie? Neem snel contact op!

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT