Harbers

Energieopslag en 290 zonnepanelen

Jan-Reint Harbers, een man met een visie en een hart voor duurzaamheid, besloot om zijn woning uit 2008 naar de toekomst te katapulteren. Met de onzekere toekomst van het salderen, wist hij dat het tijd was voor actie. Maar welke actie? Dat was de vraag.

De oplossing? Een combinatie van maar liefst 290 zonnepanelen, drie omvormer/ladercombi’s en acht krachtige lithium-ion-accu’s. Dit alles samengebracht in een slim energieopwek- en opslagsysteem, op maat gemaakt voor Jan-Reint’s behoeften.

Maar het was niet alleen de technologie die indruk maakte. Het was ook het team van BestWatt dat het verschil maakte. “Professioneel, communicatief en vol enthousiasme”, glimlacht Jan-Reint terwijl hij terugdenkt aan de samenwerking. “Samen hebben we mijn droom van duurzaam wonen werkelijkheid gemaakt.” En het resultaat? Een energieopwek- en opslagsysteem dat niet alleen voldoet aan Jan-Reint’s huidige behoeften, maar ook klaar is voor de toekomst. “Met dit systeem ben ik voorbereid op alles wat komen gaat”, zegt hij trots.

Windmolen Geen
Zonnepanelen 290 stuks
Realisatie 2019
Plaats Rijssen, Overijssel

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARING IS HET BEWIJS VAN KWALITEIT