Kleine windmolens

De boerderijmolen

Onze kleine windmolens zijn maximaal 30 meter hoog (ashoogte). U profiteert van dezelfde technieken die de grote windmolens zo rendabel maken, maar dan tegen veel lagere kosten. Zoals bladen die meedraaien. Een eigen weerstation met informatie over windrichting en windsnelheid. En slimme software die het maximale uit de wind haalt. Wij bepalen heel zorgvuldig het juiste type windmolen, op basis van de energiebehoefte en het energieprofiel van uw bedrijf.

Type BW10 / BW45 / BW80
Vermogen 10 kW / 45 kW / 80 kW
Ashoogte 15 m / 20 m / 25 m / 30 m
Economische levensduur 25 jaar
Technische levensduur 35 jaar

We bepalen de windsnelheid op basis van de RVO Windviewer. Ook de ashoogte en de omgevingsfactoren (bebossing of bebouwing) kunnen van grote invloed zijn. De maximale ashoogte hangt af van het gemeentelijke beleid.

Zonnepanelen

Maximale benutting, zonder saldering

Met zonnepanelen van BestWatt haalt u het beste uit de zon. Het gaat om A-kwaliteit zonnepanelen met hoog rendement. Een slimme en winstgevende oplossing dus, zeker in combinatie met een of meer kleine windmolens. Met deze totaaloplossing wekt u het hele jaar door de juiste hoeveelheid duurzame energie op.

 

  Adviesgesprek aanvragen  

 

grafiek zon en wind bestwatt boerderijmolen zonnepanelen

 

Bekijk combinatie zon en wind in de praktijk

Een accusysteem

De energie opslag van de toekomst

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streven bedrijven ernaar om groene energiebronnen te omarmen. Sommige bedrijven hebben deze stap al gezet en zijn voorzien van een windmolen en/of zonnepanelen. Deze groene energiebronnen zijn een geweldige start, maar er ontbreekt nog iets essentieels: energieopslag door middel van een accu.

 

Een accu is de ontbrekende schakel die ervoor zorgt dat bedrijven volledig kunnen draaien op groene energie, zonder afhankelijk te zijn van grijze stroom. Met een energie opslag systeem kan overtollige energie die wordt opgewekt door de windmolen of zonnepanelen veilig worden bewaard. Daarnaast bespaart u met een accu op een grotere aansluiting en werkt een accu slim in de verkoop van energie.

 

Bij BestWatt begrijpen we dat investeren in een accu een spannende stap kan zijn. Daarom staan we klaar om persoonlijk bij u langs te komen en uitgebreide informatie te verstrekken over een batterij energieopslag. We bieden graag advies op maat, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op! Samen kunnen we de weg banen naar een duurzame en energieonafhankelijke toekomst.