BestWatt X Boerenbond

”BestWatt en Boerenbond slaan de handen ineen”

BestWatt en Boerenbond bundelen krachten om Boerenbond-leden te ondersteunen bij de overstap naar een duurzame energieoplossing die klaar is voor de toekomst. Waarom?

 

– Geniet het hele jaar door van zelf opgewekte energie.
– Bereik 100% eigen opwekking en gebruik van energie.
– Profiteer van zonne-energie, zelfs ’s nachts, dankzij onze energieopslag.
– Word onafhankelijk van het elektriciteitsnet.

 

Dat is wat elke agrariër verdient! Dankzij deze samenwerking kunnen Boerenbond-leden profiteren van voordelen bij de aanschaf van onze diensten. Ontdek onderaan deze pagina welke voordelen dit zijn!

 

De beste energieoplossing

Voor uw agrarisch bedrijf

 

De perfectie combi: zon, wind en opslag

 

De energieprijzen rijzen de pan uit. Verduurzamen is dé oplossing. Maar hoe? BestWatt biedt een totaaloplossing voor duurzame energie voor agrarische bedrijven. Een combinatie van windenergie én zonne-energie. Zo wekt u voor 100% uw eigen, duurzame energie op. En alles wat teveel opgewekt is, slaat u op in uw eigen energieopslag. Klaar om gebruikt te worden voor later gebruik. Op deze manier bent u niet meer afhankelijk van een energieleverancier en kunt u de opgewekte energie voor 100% gebruiken.

 

grafiek zon en wind bestwatt boerderijmolen zonnepanelen

Ledenvoordeel

 

”gratis onderhoud aan uw turbine/installatie”

 

Als lid van de Boerenbond profiteert u van flinke kortingen op het onderhoud van uw turbine(s) of installatie, want veiligheid gaat boven alles! Bij ons ontvangt u als voordeel een half jaar lang gratis onderhoudscontract aan uw turbine of installatie.
Samen kunnen we de perfecte mix van hernieuwbare energiebronnen kiezen die aansluit bij uw behoeften en de voortdurend veranderende regelgeving.

 

 

Benieuwd hoe de toekomstbestendige energieoplossing van BestWatt gerealiseerd kan worden op uw erf? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor een advies op maat!